Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
9.1.2008, Michal Učeň, recenze
Nedávno jsme se poprvé zabývali rádiem, které prostřednictvím Wi-Fi nebo LAN přijímá internetová rádia a umožňuje také poslech hudby uložené na internetových serverech nebo v počítačích v síti. Tentokráte se podíváme na podobný produkt, který se samozřejmě v několika ohledech liší, ať už v dobrém, či špatném smyslu. Pojďme tedy otestovat, jak si s bezdrátovým rádiem poradil výrobce Freecom.
(Mungo) | 15.5.200823:17
Není pravda,že klasická rádia nabízejí větší množství stanic.
Která rádia bez reklam si můžete naladit na klasickém FM přijímači ?
-­-­-citát­-­-­-
Jednoduše člověk přijde domů, stiskne tlačítko a může poslouchat své oblíbené rádio. Jenže tohle samozřejmě umožňují i klasická rádia, která jsou podstatně levnější a navíc nabízejí i větší počet stanic.
-­-­-konec citátu­-­--
Odpovědět0  0
-=daQuirm=- (13) | 10.1.200816:37
Odpovědět0  0
631275 (287) | 10.1.20081:53
Dokazal by tento, nebo nejaky podobny pristroj prehravat hudbu z last.fm?
Odpovědět0  0
Lukas Budinsky | 9.1.20087:16
DObry den,
stejne jako v predchozim pripade ­(logitech­) se pozastavujete nad vyuzitelnosti takovehoto bazmeku s potrebou zapinat pocitac. Mozna se na to divate optikou ­"standardniho­" bytu 1plus1, kde opravdu neni problem zapnout pocitac a rovnou si z repraku pustit hudbu bez nutnosti kupovat dalsi pristroj. Ani neni problem protahnout drat do vedlejsi mistnosti.
Ale zkuste se na to podivat pri potrebe dotahnout zvuk z pocitace do ruznych mistnosti rodinneho domku? Osobne spoleham prave na recenzovana zarizeni ­- v pracovne je umisten usporny pocitac bezici 24­/7 s kolekci veskere hudby. Standardne je po celem dome roztazena LAN a potom teda neni problem v hornim patre v loznici zapojit toto zarizeni a uz mam pristup k cele kolekci. Zaroven si neco podobneho poridim do sklepa do dilny a opet muzu poslouchat sva oblibena CD, do obyvaku prijde nejaky sofistikovanejsi pristroj s DO a optickym vystupem do reciveru ... atd
Porad vam jeste pripada vyuzitelnost i pri zapnutem pocitaci mala? Ja vim, ze na ten muj problem lze vyuzit Multiroom reseni, ale zkuste si vyhledat cenove hladiny ­(priklad za vsechny ­- Sonos :o­)­)
BTW: momentalne pro me osobne idealni reseni predstavil na CES logitech s Squeesboxem Duet ­-Wifi dalkove ovladani s displayem a s moznosti ovladat nekolik zakladovych stanic ­(potrebuju hudbu dostal do obyvaku, kuchyne, na terasu, do dilny, do loznice ....)
Odpovědět0  0
ramdee.net | 10.1.200812:30
najake ceny odkazy atd by som poprosil....

ja preferujem troska inak.. wifi router, na neho pripojene diskove pole a server. potom cez klientske wifi zariadenia ako toto alebo ine sa pripojim tak do internetu, alebo nacim vlastne data.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.